so saxy

klippte lappen i dag! gick in på saxée eller vad det nu hette och möttes i dörren av 3 frisörer – alla var syrianer med jennifer aniston-hår. blir nedsatt i en stol och en slags morakniv rycks fram ur en häxlåda. den här kniven dras sedan i mitt hår, intensiv smärta. aniston nr.1 rycker tag i hårtorken som vittrar sönder i en miljontals delar:  “äh, tar den här jävla skitgrejen i stället *rycker tag i en ny hårtork*”. sätter i gång hårtorken ca 1cm från mitt öga varpå näthinnan typ lossnar? då skriker jag rätt ut, hon ba “fick du luft i ögat.. oooj förlåt”.

sedan finns det en x-tremt sorglig affär längs s:t eriksgatan. den heter “watch..”. med två punkter. där kan man köpa klockor med mindrevärdeskomplex?

nu ska jag gå och träna. hej då

2 Responses to “so saxy”

  1. 1 Natasha
    April 15th, 2010 at 19:19

    Jag hatar att gå till frisören! Blir aldrig nöjd. Men det går ju inte att klippa page själv.

  2. 2 psyk
    April 15th, 2010 at 20:41

    har du sett den där tacky affärn som oxå ligger på den gatan som typ säljer hudlotion och platshundsmöbler? rätt nära friskis asså. funtar typ på att köpa en av de där djuren, och sätta mig och plastgrejen i hallen och vänta på min pv när han kommer hem efter midnatt och ba mässa: men du ville ju ha en hund…

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80