hey bitches

här kommer gumman igen. kan inte sova… någon la tjack i mina strips i lördags natt som jag f.ö beställde i “baren”, every fucking place is a bar. snart är det julafton och då dekorerar vi fönstren med tomtegardiner och lägger fram alla dem älskade juldukar! nä asså dukar, tomtenissar, norge, killar. julafton in my life so far har varit att 1. skriva på uppsatser eller hemtentor. 2. sitta i det bleka julaftonsljuset omkring 15:00 då det skymmer och suga på en ki… en god dricka. min bästa julafton var när jag sköljde ned 3 oxascand med champagne, lyssnade på foreigner – I wanna know what love is och stirrade in i datan. sedan färgade jag håret i nyansen DARK FUSION. satt där och bara “vad är livet?”, “finns jag ens?”, “har jag en själ?”.

kul. klockan ba halv 6…

One Response to “hey bitches”

  1. 1 m
    November 9th, 2010 at 19:50

    http://open.spotify.com/track/1JPnBesYZ7pAefow40AGH8

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80