killin

efter minuter på toaletten med hakan vilande över knät tittade jag under badkaret och såg någonting, typ en flyer ligga där i dammet, bland djuren. jag granskade objektet och innan jag visste ordet av pissa jag utav bara fan!! så roligt när man blir överraskad i vardagen sådär. jag har inte tagit öronpropparna ur öronen under hela dagen. jag tänker så här: om det kommer t ex en mördare medan jag sover så tar han mig på en gång. så slipper jag höra knakande golvplankor, eller skorrande ljud från plaststolarna på balkongen… när han flyttar platsstolarna!! godnatt.

mördartyper jag avskyr som mest:

* yxmannen

från mörka skogars mull är han kommen. en yxa slängd över ena axeln, lite gammal skoggshuggar-vibe med tunga steg, tänker 20tal och tjära. pöjken har bara blo i sinnet. det blev nå fel på’n.

* vild stockholmsbrottsling

bilden börjar dock förtvina efter två lugna år i stockholm befriad från allt vad våld heter. jag tänker bara överbett nu mer. överbett och nån kniv. kanske bjällermössa som jokern i kortleken!! *klirr*

* spöken

kan knaka, visa sig som skrämmande mörka gestalter, i speglingar över väggen från billjusen, finnas i alla andra ljud och ljus, finnas i ALLT OKÄNT.

* galningar

psykopater som inte har några motiv, de gömmer sig.

* alla killar jag haft sex med

har motiv

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80