hey hello

jag hade nåt i en dröm, men nu sköljs vägarna rena! ned i asfaltens porer. orkar inte gå ut förrän det slutat, håret regnar ju ned och blir som en rand på huve. gud vad dålig idé av mig att raka en “djur-frisyr”. jag fick fylla i något underligt formulär inför min psykoterapi med frågor som:

“jag skulle bli hjälpt av att förtränga obehagliga tankar och känslor”

inte alls X
knappast
i viss mån
ganska väl
väl
mycket väl

jag minns mitt gamla, hederliga hivformulär som jag fyllde i en gång i månaden, under tre månader, med frågor som: “här i storstan har man andra problem än hiv att oroa sig över”. haha.

det här är snyggt i 3 am:

and our words they
fly around across the ocean and…
disappearing somewhere over new foundland

idag ska jag handla faders! i love faders! gud vad sladdar är fult, tänk om man kunde lösa sladdhärvor med… en sax och klippa av alla sladdar!!! hahahaha närå, men, kan inte allt bara bli trådlöst? trådlös ström eller nåt.

jag ska dessutom låna notböcker, vill komma i gång med chopins valser. men det är så jävla svårt när hälften av alla tangenter är sänkta. tar ju ett halvår att räkna ut tre toner. när jag inte lyckas med någonting enkelt beror det på tankefel.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80