vip

events i sthlm jag aldrig besvistat:

* releasefest för 1 yxa. snygg orange modell. ungar på mingelbilderna med äcklig 5,5 öl i handen. fucking impossible att bli drunk på en liten 33cl sur-öl säger lauren innan ljudet av klackar mot sexigt kall marmor får henne att vända sig om. bakom henne står Ylva Strandberg, entreprenör inom eco-design – en sörmländsk markatta med stirrande blick.

* ett nytt batterimärke. platta batterier kan man ha i klockorna som killarna på eventet har. de har även bruna byxor, jeansskjorta och snoppmössa. en av killarna har stor röv och samtidigt sån stil. då blir han för sexig pga. röven. och måste gå därifrån, stackaren!

* hemtex vip-invigning där man får ca 2 tidningar från allers förlag i goddybagen. alla på eventet säger i kör “min mormors gamla recept blabla” och de är ganska lurade. den falska mormodern kopierade receptet från en tidning och kallade det sitt eget. skrev med lantlig stil “augustinas katt drömmar”

* i apotekets goddybag: försvarets.äckliga.hudsalva

One Response to “vip”

  1. 1 puss
    October 30th, 2010 at 09:59

    <3

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80