snoppaholic

jag tror min syn inte riktigt återgått till det normala då jag omkring 16.24 gick in på american apparel, bländades och svimmade rakt ned i ett mulattskrev. jag har fortfarande inte ätit. jag mår illa bara jag vrider på spisen. andra biverkningar: blåsor i munnen, finnar och nedskavda tänder. annars har jag och en dear friend gjort kötgatan hela dagen, pust, frust, kassar hårt virade omkring handlederna. det här kommer inte se bra ut imorgon hos psykologen. jag köpte 372830byxor på weekday och 3kg clementiner på ica. jag har ätit panini och druckit coffee, vi satt i fönstret så vi såg alla uppstyrda spatserare som vinden och snön ställde till det för. favoritkund i brunogallerian: vrak i gigantiskt tygstycke med utstickande benig arm som örfilade fram kläderna på räcket istället för att stanna upp och ba “ja… hmm.. jaa”. haha, jag är verkligen genetiskt förkonstruerad att älska sånt. sen när jag gick ner i tunnelbanan skulle jag leka henne, typ försöka vara lite snobbig med remsan och kasta den på spärrvakten, så blev det precis på gränsen. alla i kön bakom tänkte nog “gud vad ohövligt”. jaja, jag bryr mig inte längre om sådant! jag orkar verkligen inte bry mig, VARFÖR ska jag bry mig!!!

nu ska jag räkna matte.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80