en låt jag älskar: everybody gotta learn sometimes med boytronic

alla killarna på bild i tidningen monocle är som gjorda för en facial på bara knän. a fucking SPERM facial that is.

jag har varit på studiebesök utanför tullarna i dag! vet ni vad jag såg? JÄTTEMYCKET MÄNNISKOR! min hjärna går i overload när det är mer än 4 pers i ett rum. min dröm är att köpa postens lokaler, ta bort alla rullband, låder och ha fest där med 30 goda vänner/modeller. alla ska få en äcklig goodybag med endast en produkt: ett paket “19 goda”.gud vad jag inte gillar goodiebags, vem vill ha en vacker gåva på klubben? gå och slänga med en väska med svarta tuber och ett bedårande halssmycke från tidningen FRIDA! kul. jag sitter och lyssnar på jättesorglig italo-disco och röker en rhett. vinet blev iskallt av att stå i fönstret och vänta på mig i ca 45 min medan jag badade. hatar följande med att bada

– när man går ur badet

– när man ska “torka” hela kroppen som tycks bli.. större med åren? tar ca 4 min att torka allt känns det som..

– att tänka på hur andarna vänder bort blicken man är när man står andfådd vid sidan av badkaret och… torkar jättefort!!! i det där gröna lysrörsljuset

nu ska jag till reisen, ses inte där

5 Responses to “en låt jag älskar: everybody gotta learn sometimes med boytronic”

 1. 1 carro
  September 19th, 2010 at 00:37

  jag älskar att bada ! de e de bästa om man säger . o för mig tar det låååång tid att torka mig. Såå känn dig inte ensamm !! hahah

 2. 2 Sally
  September 19th, 2010 at 12:29

  Undrade precis om du hade börjat lyssna på Beck. Kändes inte helt givet. Nu förstår jag.

 3. 3 Anonymous
  September 19th, 2010 at 17:39

  ber om ursäkt helt & fullt för mina tidigare beska kommentarer om surfitta (fast jag vidhåller att Linneas feta arsle är a) fett, b) passar bättre än min sötstjärt på ett elektriskt stänsel. jag trodde att du bara var en narcissistisk surfitta, men med detta inlägg riktigt paraderar du ju din fullt utblommande Asperger. och jag är sannerligen inte den som är stygg mot efterblivna som du.

 4. 4 anabanana
  September 20th, 2010 at 10:23

  jag har också alltid hatat att torka mig efter dusch/bad, tar så himla jobbigt lång tid. älskar att slänga mig i sängen och rulla runt och ligga under täcket tills man typ är torr. då får man iaf göra något helt okej medan man torkar.

 5. 5 jaha
  September 21st, 2010 at 14:50

  varför kommenterar sverigedemokrater på din blögg? varför bryr man sig ens om man har en sån tjock gaffel i röven? syftar på “anonym”, om det inte framgår.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80