blind

gjorde en kul grej i går. jag knöt en halsduk för ögonen och gick omkring här i lägenheten i blindo. det kändes “nytt”. efter ett tag som blind börjar man fantisera om hur ens omgivning skulle kunna se ut. tänkte att jag hade en jumpsuit i siden och långt rött hår, lite som anni-frid innan hon klippte en disktrasa på huvet.

bäst för dig att du får med ciggen, jävla rit-gubbe

2 Responses to “blind”

  1. 1 linn
    December 7th, 2009 at 14:21

    haha! "jävla rit-gubbe":'-D

  2. 2 loathing
    December 7th, 2009 at 20:36

    du det där låter bra. jag brukar också vilja göra saker som tvingar mej använda mina andra sinnen.det bästa är att skita i helt svart mörker…att inte se om man torkat sej tillräckligt ren är jättespännande.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80