inycon

i går på ica hade jag en nära döden-upplevelse. jag går fram till maskinen som maler ned kaffebönor och öser ned goda bönor som typ heter tropical slut – caribbean heat. häller ner dem i kvarnen och när jag sedan trycker på knappen som maler så… faller en stapel med små kaffepåsar hängandes på en decimeterlång spik ned mot mig pga. vibrationerna. jag hinner ej reagera och innan jag vet ordet av befinner sig denna spik 1cm från mitt öga. den bromsades upp av en liten list som ligger horisontellt bakom själva kaffekvarnen. denna list räddade mitt liv, om det nu inte var änglarna. när det okända kommer hem till mig för att utreda all paranormal aktivitet i denna lägenhet ska anna och rebby vara med och figurera i bakgrunden iförda tunga juveler med en varsin drink i hand.

nu ska jag lägga en mask, sedan gå hem! dvs till riche.

One Response to “inycon”

  1. 1 :@
    September 15th, 2010 at 20:11

    ska du vara med i det okända for real?? <3<3

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80