sleeping in

hej sexy fuckers!

en gubbe ringer mig hela tiden angående min farfars “arv” (asså det kan va 500kr eller 500000kr for all I know) och jag svarar aldrig, jag orkar inte ringa upp. jag tror jag är blyg i telefon, avskyr exempelvis att “presentera mig”. ständig mardröm: “hej jag heter x…” och personen på andra änden: “jaha, och?”.  det finns ett annat alternativ: “hej jag heter x och jag ringer angående… *scatmanrapp som fortsätter i hundra år* varpå personen jag pratar med måste: “*tung suck* vänta nu… vad sa du?”.

i onsdags hade intelligentian möte hemma hos jansson. vi rökte cigg och skrattade. sedan skulle jag och björklund på kåken. vid hornstull när fyran kom så “hoppade vi bara på den” för att den gick åt rätt håll. det kändes city att bara ta en buss sådär

i går drack jag två glas vin hemma, tänkte gå ut eftersom det var ca 8 event? hahahahaha orkar inte det. typ hemtex lanserar ny GARDINVEPA! mellan 16 och 20! goodybag med LJUSMASCHETTER till de 7 första!!!! går på eventet och 5794 13-åriga bögar i svarta spöksjok flyter runt i lokalen med vin i plastglas och nån vilsen tantaloura står och bläddrar i nån folder. haha, men så somnade jag in i soffan till radio dept, iförd skinnjacka. det kändes “rätt” och jag önskar jag kunde göra det igen. jag drömde att jag simmade runt med en katt som höll mig ovanför vattenytan. sedan vaknade jag 03 av att min egen katt slickade mig i ansiktet och trampade runt på mig. eller inte, eftersom jag inte har någon katt. seriöst, jag kan börja gråta när jag tänker på hur mycket jag skulle älska en katt och “kämpa” för den etc. gud, är det så här människor tänker om sina barn!!!? blir inte alls lika berörd när jag tänker på mina fiktiva barn. känner ingenting då

nåväl! i dag är det fredag! det blir en vit helg, har köpt en tetra california white. perfekt pissvin, smakar inte så mycket, ganska starkt. går ned lätt. i morgon ska jag och dana fota vår klubbflyer, den kommer bli assnygg!

vet ej vad jag ska skriva, ok.. har ett kul rykte för att krydda detta blogginlägg. en stockholmsperson du säkert vem vem det är har en fleshlight och som om inte det vore nog går han runt med den i väskan hahahaaha tooo much assåååååååå

nu ska jag röka en goding, ses ute i natten då!

One Response to “sleeping in”

  1. 1 Olga
    November 25th, 2011 at 16:42

    Jag har en katt du kan få …
    http://duaerentjej.blogspot.com/2011/11/inbordeskrig.html