rotlös

jag tror jag somnade i natt! det var definitivt alphastadiet.

en nytt uttryck för min ångest: jag är livrädd för att små flugor eller (hemska tanke) STORA flugor ska landa i glaset jag har ståendes framför mig. som barn hade jag en turkos plastpool ute på gräsmattan, på den sidan av tomten som alltid var fnöskbränd av solen. efter ett tag märkte jag hur den fungerade som ett flugpapper för alla möjliga olika insekter. jag håvade dagligen in stora fångster svarta insekter med spretande ben som jag tömde ut i backen ned mot skogen. det var även vid sluttningens fot vi hade vår kompost, under höga trädkronor. varje morgon rusade jag ut för att rengöra poolen. jag möttes alltid utav en dränkt insektssvärm vilket fick mig att maktlös falla ned på knä, skrika, riva mig i håret. nej, jag var inget utagerande freak-barn. jag dränkte frustrationen med blicken i poolen, som aldrig blev ren. så var det bara.

nu ska jag dricka kaffe och kolla på project runway.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80