tomma torsdag

så skönt att komma hem från stan efter 10 koppar kaffe, pissnödig som en åsna och sen ba rusa efter datan och sedan toamysa med den i knät. örfilade byxor på myrornas. det värsta jag vet med myrornas e när en klädsnurra står alldeles intill provrummet och nån alkis trycker upp arslet mot skynket så halva kroppen invaderar båset. så står man där utan byxor och ba??? varför inte knulla mot röven som straff…? sedan ville jag inte va på stan nå mer, allt är så obehagligt i dagsljus. var på klassisk torgskräckspromenad längs årstaviken häromdagen. går förbi nån dunge, aah just det, här var det ju open sär *försöker flaxa bort minnet med händerna*… går lite till, aahhh här satt jag och lyssnade på music och chattade i dimman efter en shot bib *ryser*, kommer fram till tanto och ba aaaah här har aldrig något hänt. någonsin. skönt. hatar typ tanto? varför heter d “tanto”?? gillar å andra sidan väldigt få parker innanför tullarna. min favoritpark e, haha, en helt platt gräsplätt i högdalen som löper längs med tunnelbanespåren. ingen är typ där?? skönt. har blivit så folkskygg den senaste tiden. trivs med att bli sedd men vantrivs med att möta människors blickar. beställde en ny kamera för att nolla vinsten i firman så jag kommer väl snart återuppta min fotoblogg. äääh nu bränner det på ryggen här ute i solen, ska byta om till mina nya badshorts (storlek tjock femåring) och knäcka en bärs. ses

Comments are closed.