en tisdag utan wine

haha. varför ifrågasatte ingen de uppenbara “knull-ljuden” i introt till luftens hjältar ca år 1994. jag drack ingen alkohol i dag och mår därför som en drottning med svart hår som styrker omkring i slottsträdgården om nätterna och hetsar djur. haha, jag har några frågor: vad pratar jag om? varför har alla killar börjat använda runda solglasögon? gillar ej den detaljen. en detalj jag däremot älskar på killar är när de bär en klocka som väger mer än mig. här kommer spännande info om mig: jag har sett ca alla skräckfilmer i hela världen.  nu kom jag att tänka på pestens tid av stephen king. jag minns att jag läste boken på vårat lantställe 1994 och filmatiseringen, den var nästan bättre! vilket totally fucked up karaktärsgalleri. min favorit var nadine cross med grått hår och röda läppar som åkte genom nevada på rosa vespa. sedan, efter hon blivit gravid med djävulen ligger hon i hans penthouse och säger “We. Are. Dead. And. This. Is. Hell!” *relaterar till mitt eget förhållande*

i dag, onsdag, får jag dricka alkohol. men först måste jag repetera statistik och köpa en kalender jag kan skriva ned kul info i. det får inte bli en sådan kalender som används i 2 veckor och sedan blir bortglömd, hittade en sån från 2005 ( från tiden jag var ny i stockholm) i vilken det står: “klubb på bonden bar!”. herregud

nu kan alla utan intresse för det okända gå och göra något annat för nu ska jag berätta om min farmors första möte med det övernaturliga, detta utspelar sig i hennes ungdom. min farmor brukade röra sig djupt inne i hälsinglands skogar eftersom hon arbetade som skogshuggare. en dag träffar hon på en gammal grå gubbe vid en kolmila som sitter och läser en svartkonstbok. min farmor intresserar sig för boken och läser några rader, men det som står där i är allt för groteskt och mörkt! min farmor blir skrämd. det är kolsvart ute och hon tackar för pratstunden och skyndar sig hem längs långa skogsvägar. väl hemma, alldeles innan hon svänger runt stugans knut uppe på fäbodvallens krön, kommer ett svart djur min famror närmare beskriver som hundliknande. det öppnar sin mun och det är… eld därinne. hon skriker och rusar in i stugan, låser dörren och berättar upphetsat för sina föräldrar om det svarta djuret. varpå hennes mor ryter: “har du bråkat med mörka makter ikväll!”……….. slut på novellen.

One Response to “en tisdag utan wine”

  1. 1 T
    August 25th, 2010 at 07:14

    Spännande novell! Satt på helspänn.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80