on the verge……..

haha. asså, är så jävla rädd för andar nu!!!!!!! min psykolog tycker jag ska skriva inomhus på datan när jag blir rädd i stället för sitta ute på loftet och frysa. det värsta hände i sovrummet när jag sitter och redan känner stämningen är sour och vilken låt shufflas fram på spotify? “ängeln i rummet” med eva dahlgren…………. ni kanske undrar hur jag reagerade då? jag sket ned mig av skräck och skrek rätt ut. gå ut ur MITT RUM angel! kan jag kalla dig det, angel? kan förresten andarna se vad man skriver på datan och bli upprörda? hoppas inte! det här är inget hån angel, utan jag är tvungen att skriva här för att slappna av… jag ser skuggor överallt nu och är livrädd för att bli “överraskad”. jag känner saker över kroppen, som att någon drar fjädrar där. det gör mig alldeles varm. ok, måste tänka på någonting annat. jag har insett vad jag hatar. människor som är kåta på jobbet? och som måste ursäkta nu, “pulla av sig” på toan……….. vad i HELVETE. GÖR INTE SÅNT DÄR INNE!!! nåväl. är inte det värsta som finns när man lutar sig tillbaka och tänker “det är över”, så börjar terrorn igen och den börjar med besked. den överraskar. jaja. vad gjorde jag i går. drack bira med idde och rackarn haha. om man kände killar som inte var bögar skulle de säkert heta så!!! på riktigt!! HAHAHAHAHAHA.

ok… tog alldeles nyss en paus eftersom jag såg någonting vitt skrida förbi. började skrika. sitter utomhus nu med datan. jag sade också “lämna mig i fred”, man ska tydligen göra det. i går när jag “öppnade upp” portarna fick jag plötsligt lust att måla en bild. ska visa senare hur den såg ut…. måste fly lägenheten nu……… fortsättning följer.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80