dörrjävel

jag ska snart upprätta testamente. ingenting får ske enligt svensk arvsrätt om jag en dag råkar skjuta huve av mig. våga vägra vara ett framtidskonto. där alla som vill får stoppa in grejer. JAG ÄR MER ÄN ETT KONTO!

biblioteket på institutionen har ju verkligen lyckats samla all litteratur jag suktat efter heta julidagar i tantolunden. ååh! det har gått smidigt och det har knappt hunnit gå inflation i vintertjat i de bloggar jag läser. häromdagen på digitala klöckan vid slussen stod det +12C. så kommer csn sulla 5730kr (glömde studieförsäkran) på kontot. NÄSTA gång de stoppar in pengar kommer det vara vår!! vill gå omkring, sitta ute under något träd iförd damblus, äta päron så det rinner och inte behöva tänka “mäh, hur var det nu… sulla jag dit nude beige-täckstift i mungipan innan jag gick hemifrån eller inte?”, stå på femte däck och vara uppgiven av att solen är där. se vattnet fjälla halv fem och komma hem, smälla igen dörren. som i någon vild sthmsfantasi jag hade som barn! dörrjävel i morgonsol.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80