yet another day

i går på riche ba “va i helv… heter det där på väggen ovanför baren”. jag hade följande alternativ i kategorin “vägg”: stuckatur, fresk, kornisch, relief. samtliga ord har jag lärt mig genom högskoleprovet. sedan drack jag ett glas wine. sedan ett glas till. jag tänkte att jag verkligen inte gillar hundrasen chihuahua. så “störigt” utseende/namn. gillar inga smala hundar öht.. varför köpa råtter… jag är så deprimerad. orkeslös, alla osaliga andar i min närhet är energivampryrer. det finns inga stärkande energier överhuvud! stärkande drycker finns dock. jag har börjat bli tjock pga. dålig kosthållning och jag kan namnen på alla som arbetar i kassan på systemet. hatar sthlm zombie walk eftersom alla som går i den har dreads och indy-stil. hur sannolikt är det att ca 99% av en population är punkare. jag menar the walk måste ju ändå representera ett tvärsnitt av befolkningen. men men. mycket finance och banking bitches at riche yesterday. dock att jag kommer arbeta med liknande om ca 5 år. undra vem jag kommer förvandlas till… jag går in genom de rökiga dörrarna i småstjärnorna och kommer ut som… en riche-ödla med dyra kläder med ca 0,01 rättvisepatos. låter i och för sig så sjuuuuuuuuuuukt sexigt. tänk svart kapitalism…….. och dressmanreklamen. haha. mina impulser är så starka att jag ibland klamrar mig fast i det flyktiga och försöker rättfärdiga ren idioti. uppenbarligen svårtyglade impulser, eller svag moral. internet underblåser alltsamman. min pv är bortrest över helgen och jag har en flaska frizzy, vilket jag kallar det gula pisset jag tänker tömma ned i kroppen om några timmar. ser framför mig tunt hår som heter frizzy och jag undrar, heter det “club soda” eftersom man dricker det på klubben? min pv säger alltid jag ser så stram ut när jag går ut. skulle aldrig vara avslappnad eller skön. haha, hur fult är inte det. jag vill utstråla listerine, en grå förmiddag i västerhaninge, försäkringar och någonting sexy samtidigt. hmmm. te.x. en sexy binda som är lite rosablå med fåglar på….. ett offer skrek: “var e alla brudar” i går varpå jag förvirrat svarade: “här?”

4 Responses to “yet another day”

 1. 1 Du
  August 20th, 2010 at 13:15

  varför köpa råtter

  Fan vad fet bondegubbe 65+ sagt av dig.

 2. 2 R
  August 20th, 2010 at 20:00

  Har aldrig förstått exakt vad en relief är, känns som att det är “avbildningen” utanpå en sarkofag alltså en staty av människan som ligger i kistan men tror att jag är ute och cyklar.

 3. 3 Olga
  August 21st, 2010 at 13:28

  Det är väl typ en halv staty. Som en tavla med ‘struktur’/som står ut.

 4. 4 jävla snobb
  August 24th, 2010 at 09:17

  “en riche-ödla med dyra kläder med ca 0,01 rättvisepatos”

  DÖR!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80