wash me, and I will be whiter than snow

tydligen får man heta “sten hård”. jag ska byta namn till

jätte sur

jaja, nu är det juli och jag super och super. det är super! vaknade glad i morse. sedan svepte jag in mig i morgonrocken, hällde upp ett glas apelsinjuice och skuttade ut på balkongen för att läsa lite kakka stravinskij vesiuvio eller nån annan sån författare. tacka vet jag kalle anka pocket!!! man måste kämpa, så jobbigt att va intellektuell nämligen.

nu ligger jag och har anorexia och lyssnar på spotifyradio. killen i låten sjunger I always wanted to belong :(

va ska jag göra hela veckan?? har sååå tråkigt. läsa, skriva, rita? rita e så tråkigt. fan va jag ritade som barn. tusen bilder på dörrar som det stod paradiset på. ritade aldrig paradiset, det tar många år innan man vet hur det ser ut, men nu vet jag hur jag skulle måla det. först en massa lila fjädrar, en solnedgång som det regnar guld i och sen nån som ligger på mig under ett träd och är varm.

har en aprikosgul morgonrock och blårandiga boxershorts nu. längtar efter att bli solbränd, vilken elloskatalogdröm jag kommer va då. vill bo i usa??? hör ej hemma här

 

Comments are closed.