offer

Hej min kära,
Mitt namn är Miss Linda Yak, Som jag viskar min bön i kväll och gick in i sökandet efter en fin vän i Jag kom över din kontakt, Mitt sinne och mitt hjärta sa åt mig att kontakta dig för vänskap, en vän som verkligen förstå sin vän och dela sina känslor tillsammans. behaga vänlig acceptera min begäran, anser jag att avstånd eller ålder och religion kan aldrig vara ett hinder men låt kärlek ansluta oss att kärlek är en bro som ansluts långt avstånd
att vara nära varandra, jag skall sända fler bilder till dig direkt jag får ditt svar på min e-postadress (linda_camara3000@yahoo.com) tack.
din, Linda Yak

One Response to “offer”

  1. 1 Mussi
    August 20th, 2010 at 17:54

    Så himla fint. Jag fick också det mailet här om dagen! Linda Yak (L)

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80