r

hej!

jag rakade ben och armar häromdagen (de frågade mig efter leg på dovas på kvälla), allt var mysigt tills det att jag smörjde in mig med donatellas sololja, lade mig ute på asfalten för att vid dagens slut känna en miljon pissmyror över låren och märker att jag har. alltså, det går inte att beskriva. vi pratar inte inflammerade hårsäckar utan tänk borthyvlad hud, gammal jord och tunga trasor etc. uuusch, vad fult det är. känner mig som någon sämre variant av korsningen peroxidporrstjärna – djur.

det är söndag idag och jag måste ställa om igen, från sommardisigt mojito-leverne till euroshopper brygg, regn och en tung rastlöshet. cigg?

har insett att mina försvarsmekanismer är outvecklade, på en unges nivå. kul att vara outvecklad. eller å andra sidan, de mer mogna försvarsmekanismerna känns så.. who are you foolin?

nu jävlar blire cigg

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80