drömmer ofta… varje natt

skriker nu. kom precis på att jag drömde detta. ni vet hur ett öga ser ut. tänk ett öga minus ALLT förutom de övre och nedre ögonfransarna. i drömmen stod jag och snackade med en kåt kille som i vanlig ordning hade 2 ögen med ögonfransar. ok tänker man… MEN över kindbenet växte det ögonfransar rakt ur huden. själva ögonhålan och ögat saknades!!!!! det enda som fanns var mörka porer med ögonfransar i och vanlig hud där ögat skulle vara. kul dröm. sedan kom djävulen till mig i en annan dröm men den ska vi inte prata om… min pv brukar drömma att han kör bil och kommer fram till ett träd som fallit över vägen. vill verkligen aldrig drömma så publikförnedrande…… tror verkligen inte drömmar hjälper en “hitta lösningar till problemen här i livet” (är ingen livscoach……). tror det är önskningar/rädslor etc. drömmen vore: det är ingenting. typ slumpmässig neural aktivitet yngre/högre delar av hjärnan tolkar.

dock en sjuk grej… när människor fotar sig själva med ANDRAS barn och lägger upp bilderna på facebook. assåååååååååå. vill alltid kommentera då: “ååååååh du passar verkligen inte som mamma. skaffa aldrig barn tack…”

måste köpa nya skor eftersom medellängden i min bekantskapskrets är ca 1.87cm, obs. känner bara bögar och kvinnor. dessutom måste jag köpa en ny höstgarderob. den ska bestå av ca 50% svart och 50% vitt. sedan ska jag köpa en tröja med en ängel och en djävul som “bråkar” med varandra… tänk att vara hög en helkväll instängd i en walk in closet…  med hög menar jag “på syra”… f-n va kul. är det modevecka nu eler.

har dessutom slutat vara rädd för galenskapen eftersom det verkligen är den sista lösningen och det finns tillräckligt med andra tillgängliga lösningar

hahaha jag minns en sådan “galen” sak. det var när jag bodde i uppsala, pluggade media där… ni vet richekunskap 50p, klasskomplex 100 p, skrivarintresse 50p… jag bodde hos min syrra en kort period, alla hennes barn bodde också där. det fanns litervis med produkter från yves rocher där och porslinsankor med blå huvuddukar. en gång ryckte jag upp dörren till min systerdotters sovrum. hon ba ligger där och kittlar sig själv under armarna, skrattar som fan och pruttar mig i fejan precis när jag öppnar dörren. man ba. hej, ser att du har kul, men… skulle bara fr…….åga en… sak…. hööö…. *står och stirrar tomt ut i luften* *stänger dörren*

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80