köpte en reborn i dag

hej alla bloggare!

i går var jag på patricia. det var helt sinnessjukt och klientelet var så 2001. men jätteroligt såklart! älskar patty! alla e dock sjukt paranoida där. om man ställer sig bredvid någon gubbe i baren och ska beställa vänder den sig om och börjar… ja, “kåt-höna” kanske man kan kalla det. höna är ett verb för er som undrar. det är som en variant av situaitonen på riche när killar blir förnärmade av att man råkar ta dem på röven i trängseln. man ba, it’s a fucking bar – sluta gnugga ditt arsel mot min hand?? asså, jag skulle personligen ALDRIG frivilligt vidröra någons bakdel i en bar, haha herregud. well well. annars mår jag sjuuuukt dåligt över norge. har läst 2083 hela dagen.

det här när han pratar om ett vintagevin??

My thought was to save the last flask for my last martyrdom celebration and enjoy it with the two high class model whores I intend to rent prior to the mission

det är sååååååååååå out there. att han älskar vocal trance? det blir för mångbottnat när jag läser hans logg. man är ju som regel van vid fyrkantiga medieporträtt av terrorister. det känns som han i grunden är tvångsmässig. som om att hans handplockade ideologi bara är en dimridå. han vill aaassgärna definiera sig i relation till konservatism, men bryter mot idealen och kompenserar med grandiositet.

Refined individuals like myself is a rare commodity here so I notice I do get a lot of attention in both the southern and the northern town. It’s the way I dress and look. There are mostly unrefined/un-cultivated people living here. I wear mostly the best pieces from my former life, which consists of very expensive brand clothing, LaCoste sweaters, piques etc. People can see from a mile away that I’m not from around here.

asså? klasskomplex eller bara pissig självbild much? jag ser framför mig en person som ber om att bli tillrättavisad, som väntar på en käftsmäll, som söker sig till högerextremism i stället för till alkohol, droger och disco. som är utagerande och paranoid.

det regnar, jag tänker röka en cigg i fönstret och se sorgsen ut. hoppas nån ser mig. kan ingen SE MIG!!! hahaha

2 Responses to “köpte en reborn i dag”

  1. 1 en
    July 26th, 2011 at 02:47

    bästa beskrivningen av norgepsychot hittills!

  2. 2 Sara
    July 26th, 2011 at 09:54

    @ en, precis vad jag tänkte skriva. Klockren analys…

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80