haha, va fult med “ryzz”

när jag var liten brukade jag gå ut på fältet nedanför huset och gestikulera med händerna. jag kallade detta för en ufo-dans då jag ville att ufon skulle komma och hämta mig. obs, trodde de skulle komma och hämta mig. såg stjärnor som närmade sig, men det enda som kom och hämtade mig var tonåren. tonåren, I tell u, var som falskhet på syra.

flyter ryssland omkring på ett isflak undrar jag apropå “ryzzvärmen”. HAHA vad fult.. RYZZ.  tänk vad fint om landmassor åkte omkring på ice. fucking love everything on ice och då skulle jag älska hela världen. ska skratta åt någon ful fågel nu… måste göra det i förebyggande syfte. en katt med vidöppen, röd fågelmun förföljer mig. den finns hela tiden i mina tankar! jag tror att när jag ser den i den yttre verkligheten kommer det vara ett tecken från helvetet att mina dagar är räknade. att den kommer sväva ned i fönstret mot sängen, alldeles svart samtidigt som en djävulston skakar sovrummet. gud, blir rädd nu och tror att den är på väg! det känns som att satan tar ens fulaste tankefoster och slår det i bitar, för att sedan skapa det igen. detta repeteras i evigheten, för känslan av att någonting skrämmande ömsom tar fyr och ömsom släcks är ju extremt jobbig och extremt “satan”. så den gamla subbans style s.a.s

One Response to “haha, va fult med “ryzz””

  1. 1 Joan
    August 4th, 2010 at 13:08

    “tonåren, I tell u, var som falskhet på syra”

    Jag dog av igenkänningen, bara det att jag aldrig kunnat formulera det så väl.

    Lovez you!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80