suck

jag försöker hålla mig vaken till kalla fakta som handlar om manliga pros. jag insåg att jag prostituerat mig några gånger. eller ja, arrangemanget har varit som sådant att jag fått generösa taxislantar för att ligga med äckel. vet inte varför jag stundtals gör det. ingen psykolog har heller lyckats ta reda på varför. uuusch, nu kommer svettningar.. flera stycken jag legat med ba “skaru ha pengar eller” jag ba tack för den! *sårad* jag har liksom stått utanför sjabbiga hotell sju på morgonen som ett stort frågetecken ba “är det inte så här man ska göra som destruktiv, gud ge mig ett tecken? gör jag rätt? är jag ‘destruktiv’ nu!!?”

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80