kåt på ica

hahaha jag och dana chattade i går om att va “kåt på dom på ica” och att konsum oxo borde öppna en bar, precis som ica har gjort där tone f.ö ska fira sin födelsedag i morgon?? så kul. i alla fall, på mitt ica finns det ca 1-2 sexiga killar. det bästa är att be om cigg som e “högt upp”. då måste dom sträcka sig och när dom gör det tittar ofta magen och “trosan” fram ovanför byx Kanten. ALLTID dåliga tros dock.. typ “frank dandy” eller sån dyr för “199kr” hugo boss/björn borg. tänk att sträcka sig fram, greppa tag om byxlinningen då och dra ner resten av den svarta/grå arbetsbyxan. så ploppar det fram en stor styv snopp contur i kalsongen, varpå killen säger: “vi fortsätter inne på lagret” och ställer fram en sån gul “nästa kassa skylt” och.. öööh.. hoppar iväg med byxorna runt anklarna. lilla rädda stjärten ba bonka donka bonk så måste man följa efter, som nån jävla förälder förbi grälla godishyllor och chipspåsar till det där utrymmet bakom mejeriprodukterna och när en gammal dam sedan ta sin “yoggi”, hör hon kåtstön och hur det låter som nån “klappar händerna där bakom”. såå trist att det e asmkt tjejer som jobbar på ica dock. när konsum öppnar sin bar vill jag att bara att killarna ska arbeta i “bardelen”. lol ser framför mig en svartklubbsbar i det där utrymmet mellan dom automatiska dörrarna där det alltid är står grill kol eller tulpaner. sen en massa deppigt snöslask på golvet, lyrsrörsbelysning i taket och ljummet smuggelvin i handen från tyskland i 15cl plastglas man ba ryser av. ser fram emot <3

Comments are closed.