long time no drink

haha. mindes en sån kul grej. jag var ca 7 år och trodde pulla betydde typ “snaska”. någon hade sagt det hemma när jag frågade vad ordet betydde. jag låg i min farmors säng och åt pim pim, såna där röda båtar. sög på dem i sängen. så kommer den gamla subban och ba: “va ligger du och har för dig då”, varpå jag käckt svarar: “jag ligger här och puller jag”. hon ba *skiter ner sig* och börjar skrika, föra oväsen etc……… asså. tänk att ligga och onanera och äta pim pim samtidigt. sjuka offer som gör det?

anyhow, vaknade kl. 10 av hettan. när man vaknar av hetta är det bara för mycket. tog en stjärthandduk som jag blötte, låg och duttade den över kroppen i sängen. det fungerade inte, spände upp en tvättlina i sovrummet och blötte ett lakan i iskallt vatten. lät lakanet torka framför fläkt, fungerade.  fuck me, it’s hot. det gick upp för mig att jag inte lämnat sthlm på 2 år. var utanför tullarna en gång när jag skulle till IKEA. det kanske är pga. detta jag är deprimerad! ca 0,0013399 i miljöombyte. har övervägt att “resa” utomlands. saker jag hatar med att resa:

– är flygrädd. som fan.

– tanken på att umgås med min pv non-stop i ca 1 vecka är inte direkt lockande. man packar upp, lägger sig i ett iskallt rum, tar en fanta och sen då? snackar man eller?

– är kräsen med hur människor ser ut. orkar inte se offer. alla utomlands har fula kläder och är “störiga”

– att man råkar hamna på ett hotell som inte är barnfritt

dock:

– man får hudfärgen svart och är därmed trygg resten av sommaren

– ligga i poolen med en drink och cigg. fatta vad kul att t.ex. bada när man e full som fan.

– att höra sövande stadsljud utanför sitt kvällsvarma fönster. där badkläderna hänger på tork.. gud, älskar charter. när folk säger “jag växte upp i en liten kommun i norra sverige” vill jag säga “jag växte upp på kreta, ok”

– älskar KRETA!!!

men ofta jag kommer lämna sthlm. born 2 be city bitch on ice

men DOCK. det är PRIDE SNART!!! älskar pride mer än någon annan festival. orkar ej “kritiska röster” detta år som irriterar sig på märkvärdigheten, svennigheten eller vad det nu kan vara. ta en jävla drink och shut the fuck up 4 once. hatar förresten att chatroulette inte fungerar på min dator. ska köpa en cam i dag. har sagt detta så många gånger, men älskar transyn på qx som ba

WebCam: NEJ! Cammar endast mina peruker!

3 Responses to “long time no drink”

 1. 1 linny
  July 21st, 2010 at 14:35

  har jag berättat om när jag blev megasjuk i turkiet en gång? ville köpa ipren, fick typ centralstimulerande narkotika. sen låg jag och guppade i poolen och fnittrade och jag minns att jag tänkte “är jag ovanför ytan eller under den?”. det var typ topp tre det härligaste jag varit med om. de andra två innefattar ku.. skoja.

 2. 2 Parisa "subby" Amiri
  July 21st, 2010 at 19:48

  “det gick upp för mig att jag inte lämnat sthlm på 2 år. var utanför tullarna en gång när jag skulle till IKEA.”

  älskar dig men det är sen gammalt.

 3. 3 j
  August 17th, 2010 at 08:56

  pula betyder snaska på skånska. fast man säger just pula, inte pulla. jaja, äckliga associationer i övriga sverige ändå.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80