mm

jag gick utanför dörren idag, det är alldeles vitt väder! jag prövade att möta människor med huvudet högt och rakt. jag vet inte hur jag ska spendera kommande timmar. antingen åker jag ut på stan och handlar, eller så räknar jag matte. suck, när jag tänker “hamnarbetare” ser världen “aidssjuk”. jag skulle matcha rökrutan på sös idag. jag orkar inte prata om att jag snart varit rökfri i ETT ÅR. eller jo, okej då. jag var verkligen storrökare, hade gul hud, alltså när man fotade mig med konicablixt blev jag GUL. min stil var “cigg” dvs smalt, mycket orange, vitt, väldigt många stora plagg som stank av härlig löksvett-rök, mina naglar: nedbitna, mitt hår: strawberry-potatisgratäng med illröda inslag (finnar i hårbotten). varenda gång jag satt ute i cönnex skraltiga rökstolar kom gamla, djävulskarikatyrer fram från mörkrets vrår och väste med ormtungorna “ZZZ ta en cigg zz-z-z, sug på cigg!” och jag blossade bort natten för att svettas ut alla bloss i sänglakanen tre timmar senare och vaknade i ett os som luktade 1. QP cheese med extra allt dipsås vitlök 2. marlboro 3. vin/öl-andedräkt 4. gammal fittröv. idag är jag fri denna last. det jag inte gillar med att åldras: att trettioåriga män som är måna om sitt utseende ser ut att alltid gå omkring med en hinna av fuktkräm i ansiktet. som att sagget inte får hänga fritt utan kapslas in under ett lager kroppseget smör? ok, ingen fattar vad jag menar, glöm det.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80