lounge vad i helv..

jag frågar alltid mig själv vem jag hade varit i dag om jag och en kompis fixat amfetamin i 9an. den här tjejen som brukade stjäla bilar sålde. hon ba “ta me 300kr i morgon till skolan så får ni skiten efter första SO-lektionen”…. gud?

vet ni en sjuk grej jag har insett genom att läsa mina gamla skunkdagböcker. jag lyssnade på “lounge” i gymnasiet!!!!!!!!!!!!! sån musik de t.ex. spelar i den vidriga utomhusbaren, som de placerat precis utanför stadsbiblioteket.

jag hittade en recension av skådespelare från 2003:

Josh Hartnett – Ser ut och spelar som en 40-årig whitetrash flata.

Morgan Freeman/Denzel Washington – Vem är vem egentligen? Bryr mig förresten inte..

Sanna Bråding – Hon måste vara typ 30, men ändå klär hon sig som en jävla treåring.

Adam Sandler – HÄR HAR VI NÅN JAG VERKLIGEN HATAR, DET FINNS INGA ORD.

2 Responses to “lounge vad i helv..”

  1. 1 Ida
    June 28th, 2010 at 16:29

    Läskigt… nästan så min vän Pida skulle skrivit detta… Läskigt

  2. 2 emster
    June 29th, 2010 at 13:08

    jag antar att recensionen gäller idag med?

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80