alla killar ser likadana ut bakifrån

klockan är 04 och regnet har en hopplös klang som att ingen hört det på flera år. jag är helt slutkörd efter 4 dagars jobb. vi snackar ons-lör, riktigt långa arbetspass dessutom. i lördags eftermiddag var jag övertygad om att jag var döende men jag litade på min inre röst som sade: ”orkar du lägga på fuktcreme orkar du dricka mer” så det blev 1 st skumpa på förfesten och sedan sitter jag, tone och christopher på fyran mot skanstull, mittemot en incestfamilj där pappan hänger sensuellt över ”sonen” medan mamman slår honom på händerna och ba ”inte här!”. så kinky?? naturligtvis ska jag prata med stora bokstäver om INCESTFAMILJEN efter vi klivit av så går dom precis bakom :((( sen flaxar jag runt i barnkläder som e sköna att supa i fram till klockan slår 05 då dom tänder ljuset på ub och alla åldras 20 år. eftersom jag inte rökt så mycket under kvällen trodde jag söndagen skulle bli ”skön”, men i stället vaknar jag och spottar upp en blodig spottloska i handfatet. åh, kunde faktiskt inte ha vaknat till en finare överraskning, Rött är Sött. sedan drömmer jag feberdrömmar om att olika bloggare blir mördade, varvid en repig vhs kassett hamnar hos polisen med avrättningarna, som någon sedan gör en kopia av och visar “på dom finaste festerna i stan”. så himla spännande dröm — ett fall för poliskonstapel jag. eller privatdetektiv jag låter bättre än ”poliskonstapel” lol äkta pensionärsspråk, nån vintagebloggare måste ha kapat mitt ordförråd 1 sekund?? skitsamma, jag är i vilket fall så himla lycklig för jag har lagt 1995kr på en dammsugare!!! känner mig som en deprimerad som tagit rådet ”överraska dig själv” på allvar, som utbrister i köket: ”julafton kom visst tidigt i år!” och sedan står han där, med en “riktigt grym” dammsugare och bredvid ligger tusen kartonger och manualer som är för stora för att kunna sugas upp

Comments are closed.