portfolio

har skrivit lite copy igen. frilansar ju och gör lite “småjobb” då och då. det här skrev jag b.la. för naturogenas nya sminklinje:

Söker Du ett puder som mattar av. Jag rekommenderar tusen och en natt, i nyansen flygande. För alla vill väl åka på en flygande jävla matta.

här kommer en för ett balsam där jag mer varit concept/art personal manager/developer director:

“Har du också Medusas ormar i håret. Ingen fara, det har till och med jag ibland (det är renee nybergs nya linje och därför hon som är spokesperson). nu finns botemedlet och jag kallar det för soft n go. när ormarna kommer, gå in i duschen och lägg det vita mitt uppe på skallen så lovar jag att ormarna ringlar iväg till någon mindre lycklig människas hår. här är det en skrattscen filmad under en s.k “limbo-dance” då man ser hur ormarna är borta i renees hår. kameran zoomar dock in en mindre lycklig tjej som står i bakgrunden med ca 4-5 ormar i håret.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80