the crack inside your fucking heart is me

ser framför mig en sexig outfit jag hade när jag var smal för 3 år sedan. dress pants i klassisk bly, skitlånga ben och liten nätt skjorta som satt perfekt. så hade man det i livet och var tillfreds

gud vad många intressen man haft. var besatt i human biodiversity (eufemism för rasforsking) och beställde ett genetiskt test för att kolla vilken haplogrupp jag tillhörde på mtdnat. vilken tillhör ni? jag tillhör… J2

var besatt i modesty blaise och lekte henne?? hahaha offer. obs, det här var för 3 år sedan.

nä, jag kanske var 7 år.

vi ska inte prata om det övernaturliga… det har jag alltid varit besatt av eftersom jag vill kontrollera det. eller, jag vill återvinna kontroll genom att projicera det okända inom mig på omvärlden. föga överraskande, men: goda andar existerar INTE.

alla dessa kampsporter jag “hittat på själv”… jag fann ett arkaiskt raseri i agnetha fältskogs vibrato och ville gestalta det i kampsporter. furious, walking down the street, all that power. i the winner takes it all när hon, innan slutet, tar en hundra år lång ton. ja, jag tänkte nog att hon brann i studion när hon tog den tonen.

en gång hittade jag en stilettkniv i min väska. hade haft den på stan

2 Responses to “the crack inside your fucking heart is me”

 1. 1 R
  March 10th, 2011 at 23:10

  Omg, trodde bara det var jag som var så sjuk i huvudet. Har också varit helt obsessed av biodiversity, hängde på massor med med forum dock gick jag aldrig så långt att jag beställde prov för att testa mina haplogrupper. Haha kollade ist bestruktur etc för att faställa det. Det var ganska svårt dock för mitt ansikte är för osymmetriskt, obalanserat ja helt enkelt fuckat. så det är svårt att avgöra vad som är genetiskt arv och vad som är resultatet av att någon högre makt hade en dålig dag den dagen jag skapades :(

  Just det var ca 13 när jag först skaffade denna hobby?? Något säger mig att det inte är särkilt normalt beteende.

 2. 2 loathing
  March 12th, 2011 at 13:04

  ja alla dessa saker man har för sig. jag kan också hitta på kampsports rörelser och ibland på morgonen hittar jag på egna morgongymnastik övningar och ibland när jag känner mej pirrig och nervös kan jag börja dansa balett var jag än befinner mej..och jag kan inte ens dansa balett.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80