bubbelpiss som sticker i näsan, cigg

jag läser ju matty på komvux nu!!!!!!

det känns som att jag befinner mig i en ukrainsk film i klassrummet. eller, hela vistelsen i lokalerna känns så. allt är i ljus ek, alla går i trapphuset på en rad, sedan ett klipp till hur huvudpersonen sitter och stirrar ut genom fönstren. inga ljud, ingen musik…  hatar ca alla i min klass eftersom de bondar genom att prata om hur svår kursen är. hela tiden. det va en som tittade på mig uppgivet, suckade och sa “man förstår ju ingenting, allt är så abstrakt, NÄR ska man använda det här i vanliga livet då”. jag ba “tycker det är rätt enkelt, det står ju här hur man ska göra *surfitta*”. den människans dröm: ett praktiskt universitet med kurser i “betala räkningar B”, “ringa polisen vid nödfall A”, “fryskunskap diskret”, “skorstenar A”.

nu till en helt annan sak: i dag är en perfekt dag för oss tanning bitches som älskar att ha hudfärgen svart om somrarna. just nu är sommaren bra och inte sådär molnigt vit. det var bara det, hej då

2 Responses to “bubbelpiss som sticker i näsan, cigg”

 1. 1 Johanna
  June 23rd, 2010 at 20:37

  jag gick en praktisk skola, det värsta jag varit med om! allt bara ‘det är väldigt förankrat i branschen och verkligheten’. vi hade inte ens riktiga lärare!

  nästa gång ska jag välja rätt

 2. 2 lisa
  June 24th, 2010 at 09:57

  “betala räkningar B”, hahahahh *dör*

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80