hawaiian tropic no protection

hej!!!!

jag lever sommarliv nu. en kompis bor hos mig och vi tannar i parken varje dag och shoppar. i onsdags var vi på sommaren i city som är en ny klubb min kompis ida har, den var kul, sedan gick vi på spy och det var kul. i går var tanken att sitta på en uteservering och glo på folk – vi gick till f12 och drack 2 öl. det var en galen tjej där som var i läget krama/skälla ut så vi flydde till summer night city som en klubb heter på.. kolingsborg. dear god fuck me, helt sjukt där. det stod 3 killar bakom mig och deras kåtgalna blickar var fastnaglade i min rygg hela kvällen. sedan debaser… på debaser hade vi en plan och det var att skratta jättehögt när snygga killar gick förbi. hahahaha det är så kul att skratta jättehögt när snygga killar går förbi. en sak som är sorglig är att det alltid kommer finnas någon som glor på någon som glor på någon annan som i sin tur, ja. ni är väl inte helt dumma i huvudet förmodar jag… era pippande sommarödlor som pissar i parker och juckar på bibar!!!

see ya never fuckers

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80