rafsa sönder

haha! nu skratter jag här framför skitdatan, vet ni vad häxa af kungsholmen gjorde i går. jag hade på mig underkläder som det av någon anledning gick hål på “där bak” i grenen. jag ba “vänta nu…” *rycker upp mer* till slut var det ett stort hål som stjärten liksom.. hängde ut ur. så fult. så extremt fult. det räckte med att bara se det där för att börja skratta. kände mig som en fattig amatörporrskådis med noll känsla för elegans som ba – nu ska vi rycka ett hål här så det ska bli lätt att “komma åt”. gud, människor som gör så… vill påstå att det är enklare att bara ta av sig trosan när andan faller på.

stämningen på familjeliv:

Trosor med “hål”??? vart köpa???Tänkte överaska maken… Har tittat runt lite men hittar ingaAlltså såna med ett hål på rätt plats… så jag slipper ta av dem..

gud, människa. ÄR DU BESATT! ta en valium. “så jag slipper ta av dem”.

motiv till varför man inte vill ta av sig trosa:

– det är sexigt med olika hål i kläderna under samlag eftersom… *kommer inte på varför*

– skönt att slippa visa hela fitty, den kanske är ful i kanterna eller så…

skönt att slippa göra ansträngningen, finns nåt sexigt i det. att “inte orka”

orkar inte

4 Responses to “rafsa sönder”

 1. 1 Hej=)
  June 14th, 2010 at 16:35

  Hej gumman=) Vill bara tacka dej för att Du finns och för att Du skriver denna bloggen=D Älskar din blogg så himla mycket, älskar när du skriver om stjärtar och sånt =) MUMS!!!!! Kram Gummis=)

 2. 2 fucked 4 life
  June 14th, 2010 at 17:45

  jag köpte en sån trosa, 4 real. det var inte så hett, trots allt. kan inte du utreda varför sånt här händer? eller betala mina terapikostnader?

 3. 3 Anonymous
  June 14th, 2010 at 22:37

  HA HA!

 4. 4 Jules
  June 16th, 2010 at 09:15

  Jag förstör mina troser för att jag kissar på mig när jag skrattar så mkt åt dina inlägg.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80