trocadero e såå gott

hjälp jag googlar minikylskåp??

vill ha bredvid sängen och köpa 10st goda trocadero i burk och ha där. en sån ögonmask med gel också för lördagar/söndagar och en onepiece :( kanske en rullstol? blivit så inspirerad av min farmor. vill ha hemtjänst/pojkvän lör och sön!!

förutom att ha varit dödligt sjuk hela helgen (det nya “bakis”) har jag lyssnat på en fågel som hånskrattat åt mig mellan taxi och klubb och den fågeln känns såå vår? den kommer alltid när det är sån blå marsskymning, när det alltid känns som att “nåt farligt” är på väg att hända. min favoritkänsla!!! solen slocknar väl i morgon :(

känns så abstrakt att jag verkligen trodde jorden skulle gå under 2012 12 22. 100% psykfall. andra 100% psykfall:

* när jag trodde tjocka va ute efter mig och hade förgiftat min ugn (obs detta va nog alkoholinducerad psykos)

* privatdetektiverna.. tror eventuellt det va sant.. vill inte utveckla.

* när jag tog bort alla möbler för jag ville rulla runt “mycket” på golvet en sommar. asså det va som ett lekcenter för småhundar i vardagsrummet typ :(

nu ska jag duka upp en varm säng.. känns så himla 2% batteri kvar, ljusstyrkan nere på noll. måste vila i sängen och ta på varma fläkten

Comments are closed.