om det vore natt nu skulle man sova..

hej alla som duschar!

jag har joggat runt karlbergs slott med öppen mun i dag, en storm av knott flög in där, i munnen. undra hur många flugben som lossnade. jag försöker bli en människa vars uppenbarelse för tankarna till tvål, vilket uppenbarligen är helt omöjligt! asketbadade i ett stökigt badrum med taklampan tänd. ville dränka mig själv eftersom ca allt var fult därinne. jag är besatt av tanken på ett liv i renhet. saker som därför “stör” min aura:

– mystisk jord på fönsterblecket
– molnig himmel och blåst
– grafitti, hatar det extremt mycket…
– tilltufsade grönområden där man inte direkt vill gå…*sviken*

nu ska jag äta ett hårdbrö och lyssna på dancing queen.. tänka på hur mitt smutsiga jag går in genom den där dörren i småstjärnorna. hur jag kommer ut med gult hår, en cigg som ryker som FAN och mitt namn, det är agneth…

4 Responses to “om det vore natt nu skulle man sova..”

 1. 1 jessi
  June 9th, 2010 at 18:43

  love graffiti!!!!!!

 2. 2 luvzit
  June 9th, 2010 at 18:58

  älskar dig så mkt för att du har förmågan att associera till dörren i småstjärnorna sådär ba :’)

 3. 3 Roger
  June 9th, 2010 at 20:16

  Jag skrattar högt åt din blogg varje dag. Ditt språk är fantastiskt. Du har liksom ett särskilt uttryckssätt som tilltalar mig.

  Hurra!

 4. 4 m
  June 10th, 2010 at 19:20

  blåsigt väder=automatiskt dåligt humör

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80