zzz

jordskredsångest på stan. rasade ner i folk och började gå åt ett håll men sveptes med i klungor och hamnade i helt fel ände av allt. jag tycker gångvägar borde ha 2 filer. en som kan kallas “zzzz” för sävliga och en som kan kallas “city style” för oss med långa ben som går i samma takt som vättar springer. älskar att instagramma, chatta och prata i telefon samtidigt som jag örfilar kläder i affärer och dricker latte. okej, dricker typ aldrig latte, det kändes bara rimligt kontextuellt. skulle egentligen ha åkt hem en sväng i tisdags men min farmor blev inlagd på dialys så jag berövades sovplats över natten. blev livrädd för njurfel så jag köpte stickor på apoteket och pissade i en ljuslykta. stickan visade spår av proteiner men det är tydligen ganska normalt. hade någon njursjukdom som liten, säkert till följd av blyförgiftning eftersom morsan bolmade som fan medan jag låg i magen och ingenting förbättras väl av att jag krökar rätt hårt men men, vad ska man göra när ingenting spelar roll. nu ska jag väl äta nåt äckligt skit. hej då

Comments are closed.