ass

nu tog jag ett annat piller och blev arg!!

jag blir arg på följande:

att hanen i alla kulturer utarbetat strategier för att våga närma sig honan och därför kunna para sig med henne. jag hatar det!! kolla t ex subkulturen indie där alla killar är så ängsliga att de lika gärna kunde vara bögar, vad fodras? att honorna lägger sig i vaggan och börjar sprattla av sig kalasbyxorna, busa, dricka saft och jollra för att någon parningsakt ska kunna äga rum. I’M FURIOUS! sedan finns det också mysiga tillhyggen som burka, stringtrosa och gud vet vad nomadfolken har? eller jag orkar nog inte mer, en FITTFLÄTA ATT RYCKA I!!!

… förlåt.

jag började må illa bara av att vrida på stekpannan. jag har verkligen ingen matlust. dagens stordåd:

– rev ner en tavla i sängen som krossades så min säng är full av glas. det liknar någonting “fantasy”-inspirerat
– började blöda

funderar på att köpa en liten, liten kamera med blixt och ta små snapshots ur mitt liv, lägga upp på tripod om det finns kvar.

kriterier:

– bara fotografera mig själv i nedgångna miljöer
– ny stil i ansiktet: meth face.
– gilla änglar och såndär riktigt tung skit

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80