tripp

det blev en biltur i går efter jag reklamerat skorna :) för att handla ingredienser till goda mood grytan med fläskfile och annat gott… sen på vägen hem stannade jag vid statoil och jag såg dom klubborna “hallon och lakrits” och då blev jag med ens sugen på att hyra film. riktig dvd film som det SKA vara. det ser ju så läckert ut med 2 dvd filmer, en påse lösgodis och bilnycklar på bordet i hallen? :) så jag åkte till buylando och plockade på mig 2st skräckfilmer. sen på vägen hem bjöd jag på min lite mer busiga, barnsliga sida och vevade ner rutorna och ylade ikapp till tonerna av Dead Ringer for Love. några pensionärer vände allt på skallen men då såg dom inget annat än mig i profil med klämman i håret och iskall blick på vägen framför mig. busigt, eller hur?

Comments are closed.