ett stort svek

har jag berättat om det värsta min pv någonsin gjort mot mig?

det var en kylig höstnatt för snart ett år sedan och vi var på väg till mcdonalds (obs, äter aldrig där nuförtiden). väl framme i kassan beställer vi några jävla hamburgare. efter ca 5 minuter är maten färdig, och när kassörskan sträcker oss påsarna säger min pv:

“åh vad gott det ska bli!!!”

till henne!!!!!!!!!!!!!!

all livsglädje dog i min kropp och den sedvanliga känslan av hat när man utsatts för en oförätt tog över. gick 2 meter bakom honom på vägen hem och i sängen låg jag stel som en pinne (röd i hela ansiktet) efter att ha lyssnat till hans “smaskljud” när han åt maten som var så himla god. till slut spottade jag fram: “det var väl jävligt onödigt att säga det där om att det skulle bli gott att äta maten”? därefter redde vi ut allt.

här slutar berättelsen! vänd sida när det där kåta ljudet kommer… *drriing*

bakom datorskärmen hittar du en fastlimmad pistol i guld.

ta den och slutför ditt uppdrag.

ett headset ligger ute i köket i andra lådan längst till vänster. ta på headsetet och vänta på instruktioner.

5 Responses to “ett stort svek”

 1. 1 dum i huvudet
  May 22nd, 2010 at 00:29

  haha.. ååh, jag blir så kär dig.. så kär

 2. 2 pppppp
  May 22nd, 2010 at 10:35

  hahaha, hade älskat honom för det om jag var du. så roligt!

 3. 3 linny
  May 22nd, 2010 at 18:18

  jag tycker det du gjorde mot ribs på mcdonalds var typ lika hemskt. ba “en dricka tack”. btw, om typ en vecka kommer lillkåtan hem och då du!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. 4 RRR
  May 22nd, 2010 at 18:23

  svek på mcdonalds del II: “en dricka tack”

 5. 5 Sverre
  June 13th, 2010 at 06:33

  Gjorde du slut me han?

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80