leva i solen

jag har varit på gran canaria. därför dåligt med updates dååå.. mkt falska människor som sårar och förstör där. solade i kronobergsparken med kokosolja över hela kroppen i går, frökapslar regnade från träden och fastnade över hela min kropp. låg där i ca 8 timmar och såg ut som en ful frukt när jag gick därifrån. ungar lekte i närheten av mig, lekande barn är liksom lika irriterande som humlor, bin och getingar! hatar såna djur. haha, tänk det här snygga djuret: GTing, slurp. en unge ba “jag e sommar-drottningen, du är typ höst-drottningen, det är mer din stil…” relationell aggressivitet redan vid 5 års ålder, haha. men whatever, tänker tatuera “pedofil” över kroppen till nästa dejt med solens sexiga strålar.

sedan tänkte jag på aper. så vidrigt att människan utvecklats från aper. jag tänkte på att jag var en apa som låg där i parken med mina armar och ben. sedan tänkte jag så här: “tänk vad hemskt om man hade päls över hela kroppen, förutom på fitt………”. jag tänker alltså väldigt mycket. ps skjut mig ds.

2 Responses to “leva i solen”

 1. 1 luvzit
  May 16th, 2010 at 17:05

  hahahah
  vara nära att skriva “älskling” till dig nu.
  typ “raring, det gör inget, vi älskar dig som du är!”

 2. 2 Jules
  May 17th, 2010 at 17:25

  Jag tror alltid att miniatyrbilden du har i profilen är en bild på dig med bus i ansiktet och axelremsväska! Ta bort den och sluta suktas.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80