hej alla långsmala dolkar! (den var ny…)

jag gick och la mig efter 4 glas vin och en marlboro silver. vaknade 15 minuter senare med oro i hela kroppen! nu sitter jag och läser THE TOUCHERS & klösans blogg. undra om jag under gravt dissociativa tillstånd administrerar den. är nästan helt säker på det. jaha, vad händer i mitt liv… förutom att jag är ledig hela dagen och att det är vanlig blå morgon här i lägenheten. jo, jag har börjat “göra skit” i sovrummet, dvs. inreda efter devisen “all white”. jag vill ligga brun och febervarm där inne efter att duschats en förmiddag av Solens Sexiga Strålar i kronobergsparken! suck… ska kalla mig samantha hela juni-juli, obs. svenskt uttal: “samanta”. typ som alla transys med studievägledarmejk, kläder, hår etc. som har allt det och heter samantha samtidigt. här bor jag i fruängen med halsband av släta stenar och fladdriga dam-byxer med resår i midjan, obs. *heter samantha* älskar det. men, nu blev jag sugen på att äta nåt lätt! hämtade en halv gurka, fanns ingenting annat. tänkte på onda andar tidigare i dag, hemskt om sådana finns. värst är när människor “med förmågan” hävdar att andevärlden inte är fientligt lagd. förstår att hela mytbildningen bygger på ett sådant antagande, bara släktingar som vill sända en hälsning blabla. tänk om konsensus kring “andra sidan” svänger från att den befolkas av välvilligt inställda släktingar till att… det bara finns demoner där, eller “vildar”, infödingar som ibland passerar över till vår dimension. kommer hit för att hämta!!!

det vore kul. men, vad ska jag göra nu! antingen

1. äter jag nåt mer skit jag hittar

2. sover jag

vet bara inte vilka sovtankar jag ska ha… typ skrivare med olika funktioner, kopiatorer, nätverkskablar, sortera batterier, en vaktmästares arbetsdag zzzzzzzzzzzz…

One Response to “”

  1. 1 Anonymous
    April 23rd, 2010 at 08:37

    sov tankar?? W00t?

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80