1 oktober

stör mig nåt så oerhört på den dagliga mesifieringen av människor. en tidning landade på mitt hallgolv. temat var att “hylla vardagen!”. det tycker jag låter sådär… skutta runt ute i pensionärsväder med saker som skaver och går sönder mot kroppen och sen plocka lite surt, beskt och grönt på ica och flaxa hem medan man knarkar en riktigt skön podcast och nynnar pippi i trappuppgången. nä, teknik känns mesigt. att prata om en app? folk gör det på tunnelbanan som vi, här på festa mysa maila naturligtvis ÄLSKAR. när dörrarna går upp med ett dån som i sig kan väcka den största sjusovaren på norra halvklotet och människor rusar av och på… då njuter vi på redaktionen <3 personligen föredrar jag att ligga och vara sur och göra piss. dvs dricka mycket vin och pissa. skoja. jag lever ett oerhört privilegierat liv utan stress, funktionshinder och typ sjukdomar. då är man faktiskt inte tvungen att uppskatta någonting *skrattar rått* suck. 1 flaska boschendal (vitt mousserande 99kr, rekommenderas) ropar på mig från diskbänken. asssåååå varför e det sååå kul att ta ett glas, en cigg och kolla telefonen?? jag är övertygad om att iphone, alkohol och cigg samverkar och bildar en fjärde "god grej" i kroppen som man sedan alltid saknar när bara en eller två av dom är uppfyllda?? jaja, nu orkar jag inge mer puss

Comments are closed.