söndag i livet som nybliven mamma

människor som vill ha “kalorisnål dipp”. HAHAHA skrattar åt dem, byfånar.
annars sitter man i sängen och suger på systembolagets små tabletter. tar en åt gången och låter tabletten sakta smälta i munnen, om jag lekte “gentlemans” eller vad fan det heter skulle jag kalla det pastiller. nej, jag äter hela asken i ett andetag, orkar ej suga små saker ;) här sitter jag med mina vuxenleksaker och väntar på nått gott ;) hälsningar från kåt hagga på 8an.

i går: var på ca 3 vilda fester. skrattade ca hela kvällen och rökte cigg, kände mig ganska “city”.

förresten, jag skiter alltid ned mig när det står JÄTTEASTEROID KOMMER TILL JORDEN på t.ex. aftonbladet. det är ren sadism att publicera sådant. hjärta hoppar ur bröst korgen och springer i väg på 2 små ben!!!!!!!! ok, kanske inte hoppar ur, men nästan.

fick andra gradens brännskador av datan alldeles nyss. den är klart attraherad av mig

2 Responses to “söndag i livet som nybliven mamma”

 1. 1 skitsamma
  April 5th, 2010 at 20:53

  DU ÄR DET ENDA SOM HINDRAR MIG FRÅN ATT BARA GÖRA SLUT PÅ DETTA SKIT KALLAT “LIVET”!

  Tack. Tack vare dig gär jag till jobbet och ba längtar hem till datorn.

  Älskar att över äta framför dina inlägg. Är laktosintolerant men festar till det med glass idag.

  Du är guld värd!

 2. 2 Olga
  April 8th, 2010 at 22:00

  Du är så bra att jag inte ens märker när du särsriver!
  /Tant

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80