hej

nya rubriker i mitt anteckningshäfte jag döpt om till: “rövar”:

– killar som är besinningslöst förälskade i mig.

– killar som hatar mig.

jag orkar inte belasta min hjärna med mer nyanserat tänkande än så.

idag låg jag och kollade in mina ansiktsfetter, hur de beter sig liggandes på rygg. jag granskade mitt ansikte i en tung spegel med raksträckta armar. mjölksyra. till slut gav jag upp och helt sonika lade spegeln på mig själv. jag orkade inte röra på mig heller. så tänkte jag på hur pinsamt det varit, om jag tidigare på matten vänt mig mot någon.. vem som helst i min grupp och sagt “örru, hej! vad heter.. va heter du? får man låna en femhundring till på fredag eller?” vet ni hur jag gör när skuldsatta människor kommer och “vill låna”. jag bestämmer först räntan. man måste ju ha någonting för sina tjänster these days. det finns parasiter bland oss. turligt nog inga i min bekantskapskrets, men man har ju fått höra hur människor beter sig. jag självantänder av hat när jag tänker på människor som tigger öl, mat, husrum. som skor sig på andra människors, vad det nu är, välvilja? empati? den där delen jag förlorade. vi tänker i cigg. om människor kunde samla alla cigg de tigger ihop under en kväll och sedan sälja ciggen på gullmarsplan kvart i fem för 25kr/styck, men nej, de röker upp ciggen? de snyltar liksom inte ens för att själva i förlängningen kunna tjäna på det. vidrigt.

jag har druckit te hela kvällen och pissat. hatar att pissa.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80