smoke

hej alla kåta rövar (att tömma i).

jag har börjat feströka i stället för att vardagsröka, det har gått bra än så länge. men när jag häller upp vin rycker jag fram en jävel och suger i mig ett djupt bloss till tonerna av någon bra låt. och, vet ni vad! jag har börjat med andra sjuka grejer också. t.ex. i lördags när jag skulle till debaser tog jag tunnelbanan. trots att jag var full, trots att jag var måttligt stressad. i går kände jag mig hungrig varpå jag åt gamla salladsrester som låg i kylen. i dag tänkte jag “äsch, jag behöver inte läsa det här inför morgondagens föreläsning”. hädanefter kan ni kalla mig “vilda”, har uppenbarligen blivit helt galen.

vilda hade efterfest i lördags. tänkte så här: “undra om jag är bra på hår!”, så jag bad rebby om lov att få “pröva en grej”. gjorde därefter en frisyr som stack upp som en slags pinne på mitten av huvudet. jag: “kolla va fint”. alla ba… inte så fint.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80