welcome to a day of my life

jag är färdig med en tena lady. tenta lady! that’s me. gud, är trög i huvet. men sedan, jag klippte håret. frisören bredvid ba “skaru ha färg” till en unge. sedan vänder sig frisören till pappan och frågar: “ska hon få färg”. han ba “mmm, det kan vi köra på…”. verkligen “kåt” röst. frisören igen: VILKEN FÄRG ska hon få dåååå. pappan bara “ja, kör på den där gröna kanske…”.

det fanns rött, grönt och blått. vem vill ha grönt? jag hade en egen burk köpt på marknad för ca 50kr. sprutade alltid i lite rött, eller, rättare sagt: “drog i lite” rött innan fester. jag tänkte: “RÖTT… ja, det är ju mest naturligt. jag kör på det”.
natur… katastrofen som sedan gick in genom dörrarna till festen, det var jag.

obs, det ligger tre flaskor sprit on the kitchen counter. kommer inte direkt vara nykter ikväll. tänk, jag går och pratar i en stor vit telefon och fingrar på spritflaskorna. hänger sedan telefonen i klykan, vänder mig om och skruvar upp korken. klockan är ca 10.30 och man hör barnskratt utanför. jag står hukad över the kitchen counter i en minut. sedan tar jag fram ett glas (här kommer ledsna gitarrimprovisationer) och öppnar en låda där det ligger en massa tabletter. fortsättning följer!

ska göra den showen för min pv sen. han ba “har du kommit på det där själv, vad roligt!” *suck*

3 Responses to “welcome to a day of my life”

 1. 1 Joan
  March 26th, 2010 at 20:29

  Good evening Sue Ellen!

 2. 2 Anna
  March 26th, 2010 at 23:09

  Min pv är borta så jag ska showa framför spegel/vägg. Ungefär samma respons som från pv så det känns som vanligt.

 3. 3 Mussi
  March 28th, 2010 at 11:35

  Haha *dör*
  Eller som jag, blonderar luggen. Endast. Om jag vill dö?

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80