hej lördag

har ju en novell jag hade tänkt publicera här, den inleds med: “morgonljuset strilar in genom persiennerna. katta ligger i sängen och skakar på en dosa”. novellen är en thriller och handlar om snabba bilar och glamour.

guuud, jag vill typ göra skit. vill gå i pianoskola! tänk om jag skulle göra det i stället för att betala min psykolog 1400kr/mån. vill dock inte att det ska vara “komp”, hatar ackord, typ jazz rock pop. ååååh, det var några på waynes som pratade om dans. jag tänker bara fula ungar i bamsetröjor som dansar “Jazz/Disco”. står och gör fult med armarna. vad är disco för dans, när man står på klubben med en GT eller vad. mitt nya namn: GT-bitch.

2 Responses to “hej lördag”

  1. 1 Anonymous
    March 20th, 2010 at 15:50

    haha GT-bitch.

  2. 2 Joan
    March 20th, 2010 at 16:37

    Pianoskola ist för psykolog; typ “frigörande musik”.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80