2 lame 2 blame

regnet smattrar mot rutan etc *bloggar* tänkte på det här med knivar, att man skulle ha en och HUGGA i dåliga människor. på tunnelbanan, eller i kön till slick när ett s.k dåligt gäng kommer tre i rad och drar, eller mer: plöjer sin fjärde kompis genom kön. man vill bara ursäkta? får jag hugga er? vet ni vad ursäkta är? ett ord man säger. vidare var de inte ens berättigade att ta det utrymmet. om det ex hade varit ett snyggt gäng hade jag bara fnyst men nu var det bara olika variationer på dvärgar som rultade sig fram genom kön, och då brast fördämningarna inom mig. tur att man bär trosskydd.

uuuuuuh, är så orolig över seminariet imöra.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80