crystal heaven

3 störda saker hände i dag.

1. när en gubby berättar om 3d på en föreläsning om perception viskar en elev i salen: “…som i avatar!”. kul att plugga med 18-åringar, som äter blad ur påsar. ska ha med mig en sten i morgon, sitta och suga på den.

2. på samma föreläsning gäspar jag och ur munnen SPRUTAR saliv. en gäspning med saliv, double the pleasure double the fun. salivprojektilen landar på tjejen framför mig, på ryggen. hon vänder sig inte om, jag får dock en millisekund senare ögonkontakt med min bordsgranne som stirrar på mig med skräck i blick. VAD GÖR MAN DÅ!!!

3. öppnar 2 spam när jag kommer hem för att “leva lite”

4 Responses to “crystal heaven”

 1. 1 Äm
  March 18th, 2010 at 00:20

  Råkade spotta en kompis på benet i trean på lågstadiet. Minns så väl hennes byxor, blåa i plysch. Hon vet fortfarande inte om det. Och jag får fortfarande dåligt samvete när jag tänker på det.

 2. 2 lisa
  March 18th, 2010 at 10:31

  hahaha! underbart

 3. 3 Ting
  March 18th, 2010 at 20:54

  Hahaha.
  Stackars bordsgranne.
  Trauma för livet.

 4. 4 C
  March 25th, 2010 at 09:14

  Jag skrattar så saliven sprutar och mina kollegor undrar om jag har nån sorts nervsjukdoms-attack

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80