Så dålig på att blogga! Men älskar ju att skriva dagbok. Som liten brukade jag skriva bort ”dagens klump i magen” innan jag somnade. Det va typ ”I dag köpte jag 2st hubba bubba på kiosken och sen skrek vi”, behövde inte vara nåt mer. Okej men det regnar i Stockholm i dag och klockan är 05:34. Oj! Det mullrade nu. Hoppas det där var åska och inte typ en långtradare. Vaknade från en mardröm om en konstnär som jagade mig med två små svärd. Stabilt. Jag jobbar ju mycket i galleridelen nu, hänger tavlor och förbereder events. Det är ett fysiskt arbete för man klättrar, bärande på tavlor på små lister i kontorsdelen där folk jobbar som man inte vill störa, samtidigt som tavlorna måste ut mot gatan senast igår typ. Sa till en kollega, det e som att göra plockepinn med kroppen och syslöjd samtidigt. Min största dröm under uppväxten var att jobba som spion så jag tränade judo, kastknivar och låg i en fuktig grässlänt efter mörkrets inbrott med kikare och spionerade på grannar. Dagen jag lyckades gå med i spagat var jag så glad att jag skrev i dagboken ”jag har lärt mig gå ned i… *byter till rött bläck* SPAGAT”. Att vara smidig är ändå så oerhört viktigt här i livet? Smidig och modig. Det bästa är ändå när alla tavlor är på sin plats och det kvarstår att ställa fram glasen och rikta spotlightsen, rakt mot mig. Problemet just nu är att jag gör av med så mycket pengar, typ går och duschar en gång i veckan, köper all mat på en svindyrt närlivs, väljer ett hårvax för 196kr och sitter på rival. Så trött på trånga ställen anpassade för människor med korta taxben. Och varför tror barpersonal det fortfarande är corona? Helt öde o dom ba HUR MÅNGA ÄR NI??!!! ska du skita i..

Comments are closed.